follow Catalog firme » Servicii firme » Servicii curatenie » Curatenie birouri » Firme curatenie de birouri » Curatenie de birouri arad
  home     Firme curatenie de birouri   Curatenie de birouri arad

Curatenie de birouri

servici de curatenie birouri arad,curatenie birouri arad (ARAD)
Astra-shine srl va ofera servicii complete de curatenie profesionala in garsoniere, apartamente, case si vile, dar si pentru institutii, birouri, hoteluri,..
0740 *** ***Click aici!
curatenie birouri,curatenie birouri (ARAD)
PRESTAM SERVICII PROFESIONALE DE CURATENIE LA SEDII FIRME, BIROURI, CABINETE, INSTITUTII INVATAMANT, PERSOANE FIZICE IN TOATA TARA. EXPERIENTA DE PESTE 4..
0757 *** ***Click aici!
curatenie birouri arad (ARAD)
Firma happy client srl arad ofera servicii profesionale de curatenie pt birouri, sedii bancare, societati comerciale, cabinete, gradinite, scoli, scari de..
0737 *** ***Click aici!
curatenie birouri arad (ARAD)
Servicii prestate : curatenie generala, curatenie de intretinere, curatenie de profunzime. Servicii suplimentare : spalat rufe (Eco), calcat rufe, spalat covoare,..
0724 *** ***Click aici!
curatenie birouri arad (ARAD)
Best clean este o companie ce ofera servicii profesionale de curatenie la nivel national avand 8 filiale deschise in tara si..
0357 *** ***Click aici!
curatenie birouri (ARAD)
Firma este o SC infiintata in 2013 are ca activitate principala Cod CAEN 0111 iar activitati secundare lucrari constructii civile si..
0722 *** ***Click aici!
curatenie birouri arad (ARAD)
Local cleaning va ofera urmatoarele tipuri de servicii in spatii comerciale, birouri si spatii de locuit: curatenie generala, curatenie dupa constructor,..
0743 *** ***Click aici!
curatenie birouri arad (ARAD)
Fast solutions cleaning ofera servicii de menaj si curatenie profesionala pentru institutii, birouri, hoteluri, hale industriale, magazine si locuinte. fast solutions..
0743 *** ***Click aici!
curatenie birouri arad (ARAD)
Intretinerea curateniei in spatii de birouri, unitati bancare, case particulare, lucru la inaltime si alpinism utilitar. servicii de curatenie si alpinism..
0729 *** ***Click aici!
curatenie birouri arad (ARAD)
Facem curatenie pentru persoane fizice si pentru persoane juridice: curatenie generala, de intretinere,dupa constructor, curatat covoare, geamuri,case de scari,birouri,hale,magazine si in..
0742 *** ***Click aici!
curatenie birouri arad (ARAD)
Sc infintat in anul 2008 cu domeniul de activitate prestari servicii curatenie, personal tanar, dinamic, oferim servicii de curatenie profesionale ..
0770 *** ***Click aici!
curatenie birouri arad (ARAD)
Sc patry cllenas srl este o firma importanta de curatenie din arad, ce ofera servicii profesionale de curatenie la banci, sedii..
0745 *** ***Click aici!
curatenie birouri arad (ARAD)
Avantaj diamond societate specializata pe servici profesionale de curatenie, va ofera: curatenie dupa constructor sau renovare, curatenie generala si de intretinere,..
0721 *** ***Click aici!